#اگاهی

گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از خبرآنلاین، یوبرت آبما و مایکل پرینس هلندی قبل از اینکه معروف شوند، سیستم کالج خود را هک کردند اما از آنجایی که کسی آنها را باور نداشت مجبور شدند به اسم دانشگاه گزارش کشف باگ و خطای نرم‌افزاری را گزارش کنند تا موردتوجه واقع شوند.

آن دو که ۱۹ و ۲۰ ساله بودند توانستند با «باگ گیری» از سیستم کالج درامد خوبی کسب کنند و به اصرار والدین کمپانی «هکر وان» را تأسیس کردند.

بعداً به سان فرانسیسکو نقل‌مکان کرده و به‌صورت رسمی شروع به‌کار حرفه‌ای کشف باگ و کسب درآمد کردند.

آنها چالش کیک را درست کردند تا اگر نتوانستند نحوه ورود به سیستم را کشف کنند به کل کارمندان شرکت مذکور کیک هدیه دهند.

با این چالش شیرین کارشان گرفت و بانک‌ها، بیزینس های بزرگ و حتی نهادهای حکومتی از دانش آنها استفاده کرده و باعث شدند تا در جوانی هفته‌ای دست‌کم ۱۰ هزار دلار کسب درآمد کنند.

استارتاپ «هکر وان» اینک اررشی معادل ۳۴ میلیون دلار پیداکرده و ۵۰۰ مشتری دارند که ۵۰ هکر خوب وظیفه کشف باگ را دارند.

آنها هکرهای امن و تأیید شده هستند که مشکلات نرم‌افزاری را پیش از هکرهای بد پیداکرده و راه ضد نفوذ را توصیه می‌کنند.

برخی از آنها تا ۲۰۰ هزار دلار و برخی از برترین هکرهای این رسته سالیانه ۵۰۰ هزار دلار درآمد از راه کشف باگ به‌دست می‌آورند.

معمولاً بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار برای هر باگ کشف‌شده پرداخت می‌شود و کمپانی‌هایی مانند گوگل برای کشف باگ‌های بزرگ تا ۲۰ هزار دلار هم پرداخت می‌کنند.

در تشکیلات هکر وان ۲۶۰۰ هکر تأیید شده هستند که فقط ۱۰۰ هکر برتر بوده و بسیاری از آنها مهندس نرم افزارند و یا در بخش‌های امنیت اطلاعات کار می‌کنند و دانشجوهایی هستند که با کشف باگ نه تنها شهریه دانشگاه را پرداخت می‌کنند، بلکه زندگی مرفهی هم برای خود مهیا می‌سازند!


موضوعات مرتبط: اموزش حفظ داده های شخصی خودترفند

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395 | 19:34 | نویسنده : حسن احمدپور |

#اموزشی

امنیت حریم شخصی در شبکه های اجتماعی تلفن همراه

حملات سایبری و نقش کاربران

به موازات رشد بی‌سابقه استفاده از شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه در کشور و تلاش‌های مسئولان دولتی از جمله وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات و فرهنگ و ارشاد اسلامی برای آموزش سواد رسانه‌ای در بین کاربران شبکه‌های اجتماعی، نزدیک به دو سال است که کاربران با آسیب‌های مختلفی از جمله سوء‌استفاده از اطلاعات شخصی یا هجوم بدافزارهای خطرناک به تلفن همراه هوشمند یا تبلت خود روبه‌رو شده‌اند.

بر همین اساس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت طرح‌های مختلفی را درباره مبارزه با آسیب‌های امنیتی فضای مجازی در دستور کار قرار داد که بسیاری از آنها در حال حاضر در مرحله اجرا قرار دارد اما نکته مهم این است که کاربران شبکه‌های اجتماعی یا فضای مجازی، نقش مهم و تعیین‌کننده‌ای در جلوگیری از حملات سایبری و تهدیدهای امنیتی دارند.

به عنوان مثال در جریان پژوهش صورت گرفته توسط روزنامه وال استریت ژورنال امریکا در سال ۲۰۱۰ میلادی از میان ۱۰۱ برنامه کاربردی محبوب کاربران تلفن همراه هوشمند، ۴۷ درصد مکان گوشی و ۵ درصد اطلاعات مربوط به سن و جنسیت را بدون آگاهی یا رضایت کاربر به اشتراک می‌گذارند، علاوه بر این، برخی برنامه‌های کاربردی محبوب تلفن همراه که داده‌ها را بدون آگاهی یا رضایت کاربران جمع‌آوری می‌کنند، آنها را در دسترس عموم قرار می‌دهند.

همچنین بر اساس پژوهش صورت گرفته در سال ۲۰۱۲ توسط انجمن جهانی جی‌اس‌ام در برزیل و مکزیک، مشخص شد که بیش از نیمی از کاربران اینترنت تلفن همراه که در یک وبگاه یا برنامه کاربردی ثبت‌نام کرده‌اند، بیانیه حریم خصوصی را بدون مطالعه آن پذیرفته‌اند.


موضوعات مرتبط: اموزش حفظ داده های شخصی خود

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395 | 19:28 | نویسنده : حسن احمدپور |

#اموزشی

سلام امروز ما می خواهیم امنیت تلگرام را برای شما اموز ش دهیم

ما می توانیم با استفاده از رمز دوم امنیت را بالا ببریم 

رمز دوم تلگرام تان را حتما فعال کنید

برای جلوگیری از هک، رمز دوم تلگرام خود را فعال کنید

برای این کار به ترتیب این مراحل را طی کنید در عرض 2 دقیقه:

Settings

سپس گزینه Privacy and Security

two-step verification

در این مرحله یک رمز 4 رقمی بدهید (برای امنیت بیشتر حرف + عدد باشد بهتر است)

اگر رمزتان راحت باشد نیازی به دادن آدرس ایمیل نیست

در ادامه ی مطلب 


موضوعات مرتبط: اموزش حفظ داده های شخصی خود
برچسب‌ها: افزایش امنیت در تلگرام

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 12 ارديبهشت 1395 | 20:12 | نویسنده : حسن احمدپور |

#اموزشی

آموزش جلو گیری از هک وای فای

زندگی بدون اینترنت و به خصوص وای فای در دنیای امروزه، کاری بسیار دشوار و غیرقابل تحمل است. در حال حاضر اکثر کاربران اینترنتی از یک مودم یا روتر وای فای در خانه ی خود استفاده می کنند که هر یک دارای سطح امنیتی متفاوت است. مودم های WiFi به قدری با زندگی ما آمیخته شده اند که تقریباً در هر مکانی که وای فای گوشی یا لپ تاپ خود را روشن کنید، می توان 3 یا 4 مودم مختلف را شناسایی کرد اما آیا تمامی دارندگان مودم های وای فای، از راهکارهای امنیتی مؤثر استفاده می کنند؟ متأسفانه پاسخ این سؤال منفی است؛ در حقیقت اکثر کاربران پس از راه اندازی اولیه مودم وای فای خود، دیگر هرگز به سطح امنیتی و تنظیمات ضروری برای مقابله با هکرها نمی اندیشند و اصطلاحاً درهای مودم خود را برای همسایگان باز می گذارند.

 

متخصصان امنیتی، هکرها و حتی افراد عادی با کمی اطلاعات ابتدایی در رابطه با سطوح امنیتی و حفره های امنیتی روترهای WiFi می توانند به مودم های آسیب پذیر اطراف خود (که تعداد آن ها نیز بسیار است) دسترسی پیدا کنند. پس از نفوذ به این مودم ها، آن ها می توانند از شبکه ی شما برای انجام حملات سایبری، جاسوسی و... استفاده کنند. همچنین می توان به صورت نامحسوس سیستم شما را به وب سایت های خصوصی انتقال داد تا در آنجا هکرهای حرفه ای تر، به ریزترین اطلاعات شخصی شما همچون حساب های بانکی و رمزهای عبور مختلف دست یابند.


در گذشته که استفاده از شبکه های کابلی مرسوم تر بود، دزدیدن اطلاعات و یا پهنای باند برای هکرها بسیار سخت و دشوار بود چراکه می بایست به صورت فیزیکی به مودم موردنظر اتصال پیدا می کردند. اما مشکل سیگنال های وای فای آن است که هر کسی که در مجاورت مودم قرار گرفته، می تواند به آن نفوذ کند.

 

موضوعات مرتبط: اموزش حفظ داده های شخصی خود
برچسب‌ها: آموزش جلو گیری از هک وای فای

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 12 ارديبهشت 1395 | 19:53 | نویسنده : حسن احمدپور |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • نور ایران