#اموزشی&اگاهی

تاریخ تولد

شاید دوست داشته باشید هر سال دوستانتان با اطلاع از تاریخ تولد شما روی فیس‌بوک، تولدتان را به شما تبریک بگویند. اما لازم است بدانید که انتشار تاریخ دقیق تولدتان می‌تواند برای حفظ حریم شخصی‌تان در اینترنت بسیار خطرناک باشد. در واقع تاریخ دقیق تولد شما یکی از آن راه‌هایی است که کسانی که به‌دنبال سرقت اطلاعات یا دزدیدن اکانت فیس‌بوک شما هستند به آن نیاز دارند تا بتوانند حساب کاربریتان را تصاحب کنند.

محل سکونت

بسیاری از مردم این موضوع را نمی‌دانند که به محض آنکه روی توییتر توییت می‌کنند، پستی در فیس‌بوک می‌گذارند یا در وایبر یا تلگرام مطلبی را می‌فرستند، به همراه مطلب فرستاده‌شده (به‌دلیل اجازه تعیین موقعیت مکانی از طریق جی‌پی‌اس) محل دقیقی را که در آن حضور دارند هم برای دیگران آشکار می‌کنند. اینکه سایر افراد بدانند شما الان دقیقا کجا هستید برایتان بسیار خطرناک است، چون از این طریق سارقان به‌راحتی می‌توانند تشخیص دهند که شما در خانه نیستید و به دزدی از خانه شما اقدام کنند. درواقع اجازه دسترسی به موقعیت مکانی (‌جی‌پی‌اس) که در تنظیمات موبایلتان اجازه دسترسی به آن را می‌دهید می‌تواند در شبکه‌های اجتماعی برای سارقان حکم چراغ سبزی برای انجام راحت دزدی از خانه شما را داشته باشد. آنها از این طریق می‌توانند به‌راحتی از ساعت‌های دقیق نبودن شما در خانه در طول شبانه‌روز آگاه شوند و هرگاه که اوضاع را مساعد دیدند به دزدی اقدام کنند.

 


موضوعات مرتبط: اموزش حفظ داده های شخصی خود

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395 | 19:36 | نویسنده : حسن احمدپور |

 #اگاهی

گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از خبرآنلاین، یوبرت آبما و مایکل پرینس هلندی قبل از اینکه معروف شوند، سیستم کالج خود را هک کردند اما از آنجایی که کسی آنها را باور نداشت مجبور شدند به اسم دانشگاه گزارش کشف باگ و خطای نرم‌افزاری را گزارش کنند تا موردتوجه واقع شوند.

آن دو که ۱۹ و ۲۰ ساله بودند توانستند با «باگ گیری» از سیستم کالج درامد خوبی کسب کنند و به اصرار والدین کمپانی «هکر وان» را تأسیس کردند.

بعداً به سان فرانسیسکو نقل‌مکان کرده و به‌صورت رسمی شروع به‌کار حرفه‌ای کشف باگ و کسب درآمد کردند.

آنها چالش کیک را درست کردند تا اگر نتوانستند نحوه ورود به سیستم را کشف کنند به کل کارمندان شرکت مذکور کیک هدیه دهند.

با این چالش شیرین کارشان گرفت و بانک‌ها، بیزینس های بزرگ و حتی نهادهای حکومتی از دانش آنها استفاده کرده و باعث شدند تا در جوانی هفته‌ای دست‌کم ۱۰ هزار دلار کسب درآمد کنند.

استارتاپ «هکر وان» اینک اررشی معادل ۳۴ میلیون دلار پیداکرده و ۵۰۰ مشتری دارند که ۵۰ هکر خوب وظیفه کشف باگ را دارند.

آنها هکرهای امن و تأیید شده هستند که مشکلات نرم‌افزاری را پیش از هکرهای بد پیداکرده و راه ضد نفوذ را توصیه می‌کنند.

برخی از آنها تا ۲۰۰ هزار دلار و برخی از برترین هکرهای این رسته سالیانه ۵۰۰ هزار دلار درآمد از راه کشف باگ به‌دست می‌آورند.

معمولاً بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار برای هر باگ کشف‌شده پرداخت می‌شود و کمپانی‌هایی مانند گوگل برای کشف باگ‌های بزرگ تا ۲۰ هزار دلار هم پرداخت می‌کنند.

در تشکیلات هکر وان ۲۶۰۰ هکر تأیید شده هستند که فقط ۱۰۰ هکر برتر بوده و بسیاری از آنها مهندس نرم افزارند و یا در بخش‌های امنیت اطلاعات کار می‌کنند و دانشجوهایی هستند که با کشف باگ نه تنها شهریه دانشگاه را پرداخت می‌کنند، بلکه زندگی مرفهی هم برای خود مهیا می‌سازند!


موضوعات مرتبط: اموزش حفظ داده های شخصی خودترفند

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395 | 19:34 | نویسنده : حسن احمدپور |

#اموزشی

امنیت حریم شخصی در شبکه های اجتماعی تلفن همراه

حملات سایبری و نقش کاربران

به موازات رشد بی‌سابقه استفاده از شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه در کشور و تلاش‌های مسئولان دولتی از جمله وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات و فرهنگ و ارشاد اسلامی برای آموزش سواد رسانه‌ای در بین کاربران شبکه‌های اجتماعی، نزدیک به دو سال است که کاربران با آسیب‌های مختلفی از جمله سوء‌استفاده از اطلاعات شخصی یا هجوم بدافزارهای خطرناک به تلفن همراه هوشمند یا تبلت خود روبه‌رو شده‌اند.

بر همین اساس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت طرح‌های مختلفی را درباره مبارزه با آسیب‌های امنیتی فضای مجازی در دستور کار قرار داد که بسیاری از آنها در حال حاضر در مرحله اجرا قرار دارد اما نکته مهم این است که کاربران شبکه‌های اجتماعی یا فضای مجازی، نقش مهم و تعیین‌کننده‌ای در جلوگیری از حملات سایبری و تهدیدهای امنیتی دارند.

به عنوان مثال در جریان پژوهش صورت گرفته توسط روزنامه وال استریت ژورنال امریکا در سال ۲۰۱۰ میلادی از میان ۱۰۱ برنامه کاربردی محبوب کاربران تلفن همراه هوشمند، ۴۷ درصد مکان گوشی و ۵ درصد اطلاعات مربوط به سن و جنسیت را بدون آگاهی یا رضایت کاربر به اشتراک می‌گذارند، علاوه بر این، برخی برنامه‌های کاربردی محبوب تلفن همراه که داده‌ها را بدون آگاهی یا رضایت کاربران جمع‌آوری می‌کنند، آنها را در دسترس عموم قرار می‌دهند.

همچنین بر اساس پژوهش صورت گرفته در سال ۲۰۱۲ توسط انجمن جهانی جی‌اس‌ام در برزیل و مکزیک، مشخص شد که بیش از نیمی از کاربران اینترنت تلفن همراه که در یک وبگاه یا برنامه کاربردی ثبت‌نام کرده‌اند، بیانیه حریم خصوصی را بدون مطالعه آن پذیرفته‌اند.


موضوعات مرتبط: اموزش حفظ داده های شخصی خود

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395 | 19:28 | نویسنده : حسن احمدپور |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • نور ایران