#انتی ویروس

مقایسه آنتی ویروس ها

مقایسه آنتی ویروس ها از نظر Av-Comparatives و Virus Bulliten را از این لینک مشاهده نمایید. 

 آخرین نتیجه جولای 2016 از این لینک ببینید

رتبه بندی انواع آنتی ویروس ها از نظر قدرت شناسایی و حذف ویروس، تروجان ، Spyware، Malware ، Worm و سایر بدافزارها.

نتیجه برخی آزمون‌ها:

بعضا مشاهده می شود آنتی ویروس ها پس از آنکه با تعداد زیادی از ویروس مواجه می شوند توانایی قدرت تشخیص مطلوبی دارند اما سرعت تشخیص آن‌ها کند است و زمان زیادی نیاز است تا همه ویروس ها را تشخصی و از بین ببرند.در طول این مدت امکان دارد که ویروس عملی را که برایش تعریف شده را انجام دهد و شما را دچار مشکل کند. در طول این مدت ممکن است ویروس ، کاری که نباید صورت بگیرد را به اتمام برساند. همچنین بعضی از آنتی ویروس ها ، در شناسایی ویروس به درستی عمل می کنند اما در حذف آن کارایی لازم را ندارند

پاسخ آنتی ویروس ها به این آزمون‌ها تقریباً در یک رده است اما شناسایی ویروس های جدید که بخصوص از طریق Flash Memory ها منتقل می شوند یکی از مسائلی است که آنتی ویروس ها را از یکدیگر متمایز می کند. نوعی از ویروس‌یابی ، ویروس‌یابی Database است که در این روش ، لیستی از انواع آلودگی از طریق Update در اختیار آنتی ویروس قرار می گیرد و آنتی ویروس ، هنگام Scanning ، فایل ها را با لیست خود مقایسه می کند و در صورت مشابهت ، آن‌ها را Delete یا قرنطینه می کند. این نوع از ویروس‌‌یابی تقریباً در همه آنتی ویروس ها مشابه و نسبتاً موفقیت آمیز است ؛ اما ویروس‌‌‌یابی از روش الگوریتم‌‌ خوانی ، نوعی از ویروس یابی است که نیاز به نوعی هوش مصنوعی دارد که آنتی ویروس بتواند کدنویسی یا الگوریتم را بخواند و یا رفتار یک الگوریتم را تشخیص دهد. کمتر آنتی ویروسی هست که بتواند در این زمینه موفق باشد. شیوه های دفع حملات اینترنتی بوسیله‌ی Anti-Hack و Firewall نیز در آنتی ویروس ها نسبتاً مشابه اما قدرت و عملکرد آن ها متفاوت می باشد. تمامی موارد فوق و پاره ای موارد تخصصی تر در مقایسه‌ی زیر در نظر گرفته شده است.

آنتی ویروس هایی که مقدار انها بیشتر است, موفق تر بوده اند

chart Performance


موضوعات مرتبط: اموزش حفظ داده های شخصی خودترفندکامپیوتر

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 18:53 | نویسنده : حسن احمدپور |

#برنامه ی مخرب

انواع برنامه های مخرب و Malware ها (ویروسها، تروجانها، کرم ها و ...)
برنامه ها و نرم‌افزارهای کامپیوتری با استفاده از منابع خود که روی هارد کامپیوتر میریزند و با امکانات سیستم عامل، اقدام به انجام عملیات گوناگون و سرویس دهی به کاربر می‌دهند. کاربران کامپیوتر در صفحه ی مانیتور خود پنجره های ساخته شده توسط سیستم عامل را می‌بینند که حاوی ابزارهای کنترل نرم‌افزار ها هستند و از طریق این ابزارها از نرم‌افزار ها استفاده می‌کنند، ‌اما این بدین معنی نیست که هر اتفاقی که در سیستم ما رخ میدهد ما روی صفحه ی مانیتور می‌بینیم و یا به هر صورتی با خبر می‌شویم. بسیاری از امکانات نرم‌افزارها بصورت مخفی (Background) اجرا می‌شوند و مشغول انجام اعمال گوناگون هستند.
برنامه های مخرب هم از دسته نرم‌افزارهایی هستند که تقریبا به طور کاملا مخفی اجرا می‌شوند و خراب کاری های مختلفی انجام می‌دهند.
این گونه برنامه ها بسته به روش عملکرد و ساختار کلی دسته بندی می‌شوند:
 
الف) برنامه هایی که باید توسط انسان روی سیستم قربانی بارگذاری و اجرا شوند
این برنامه ها بصورت فایل های اجرایی مجزا و یا جزئی از یک نرم‌افزار می‌باشند.
به نرم‌افزار هایی که دارای محتوی مخرب و مخفی هستند "Malware" می‌گویند. این کلمه مخفف کلمات "Malicious-Logic Software" می‌باشد، ‌که به معنی "نرم‌افزار با محتوای مشکوک و مخرب" است.
این گونه برنامه ها با اهداف مختلف، توسط افرادی که می خواهند به آن اهداف برسند روی کامپیوتر قربانی ریخته شده و اجرا می‌شوند.
ما آنها را از روی نوع خرابکاریشان می‌شناسیم و نام گذاری می‌کنیم. از جمله ی موارد مهم آنها از این قبیل هستند:
·   Trojan ها: این نوع دارای بازه ی عملکرد وسیعی می‌باشد ولی اکثرا برای اهدافی چون سرقت اطلاعات سری و شخصی،‌ مانند سرقت انواع رمز عبور و اطلاعات لازمه‌ی حسابهای مختلف کامپیوتری و اینترنتی برنامه ریزی می‌شود.
این کلمه از داستان تاریخی "تروا" یا "Troy" گرفته شده است که داستان اسب چوبی با ظاهر هدیه و بی‌آزار را دارد که در باطن، لشکری از سربازهای آماده به جنگ را در خود جای داده، این کنایه از نرم افزاری است که ظاهرا بی خطر یا بی کاربرد است ولی درون خود دارای کد های مخرب می‌باشد.


موضوعات مرتبط: اموزش حفظ داده های شخصی خود

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 17:6 | نویسنده : حسن احمدپور |

#ترفندهای کامپیوتر

با 4 ترفند ساده کاربر حرفه ای ویندوز شوید

 

 منوی Send to, منوی کلیک راست ویندوز

همه این نکته را قبول دارند که سیستم عامل ویندوز پر کاربرد ترین سیستم عامل جهان است و می توان آن را محبوب ترین سیستم عامل هم در نظر گرفت. خیلی از کاربران هستند که سال هاست از نسخه های ویندوز استفاده می کنند و شاید بسیاری از ما خودمان را حداقل درباره استفاده از ویندوز حرفه ای بدانیم.

 

اما آنقدر نکته ها و ترفند های ریز در ویندوز وجود دارند که برای یاد گرفتن همه آنها مدت ها زمان لازم است. در ادامه قصد داریم 5 ترفند ساده را آموزش دهیم که با دانستن آنها نه تنها می تواند بهتر و راحت تر از ویژگی های ویندوز استفاده کنید، بلکه می توانید تبدیل به یک کاربر حرفه ای هم بشوید! برای یاد گرفتن این 5 ترفند با ما همراه باشید.

 

 

 


موضوعات مرتبط: ترفندکامپیوتر

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 10 مرداد 1395 | 15:8 | نویسنده : حسن احمدپور |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • نور ایران